ULTIMATE GLOW TREATMENT

 

Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar een IMAGE Skincare Professional te gaan voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze Ultimate Glow Set hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. Door het bijgevoegde stappenplan word jij een echte skincare pro en kun je gewoon vanuit je badkamer je huid een mini facial geven!

Ultimate Glow Set – The Home Edition
In deze set zit een bijgevoegd stappenplan om je huid een mini facial te geven, gewoon vanuit je badkamer! Ook zit er een gratis IMAGE Skincare haarband bij, voor een ultiem spa-gevoel.

 

 

 

 

 

Klik hier om direct naar dit pakket te gaan. 

 

MASKNE HOME TREATMENT

Heb jij door het dragen van een mondkapje last van een onzuivere of geïrriteerde huid? Dit nieuwe fenomeen staat inmiddels bekend als maskne en wordt veroorzaakt doordat bacteriën en schimmels onder je masker de kans krijgen om te groeien. Het reinigen en verzorgen van de huid is hierdoor extra belangrijk. Met deze intensief zuiverende en kalmerende set word je een echte skincare pro, gewoon vanuit je eigen badkamer. Zo kan je met deze set stralend voor de dag komen. Binnenkort kan je deze in onze webshop vinden!

Klik hier om direct naar dit pakket te gaan. 

ULITMATE PEEL TREATMENT

 

Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar een IMAGE Skincare Professional te gaan voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze Ultimate Peel Set hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. Door het bijgevoegde stappenplan te volgen word jij een echte skincare pro en kun je gewoon vanuit je badkamer je huid een mini peel geven!

Ultimate Peel Set – The Home Edition
In deze set zit het gouden duo van IMAGE Skincare om je huid te voorzien van een heerlijke peeling: het AGELESS – Total Resurfacing Masque en VITAL C – Hydrating Enzyme Masque. Voor het beste resultaat breng je deze over elkaar heen aan. Verder bevat de Normal/Dry Kit een cleanser, serum en dagcrème met SPF. Door het bijgevoegde stappenplan word je in 5 stappen een echte skincare pro en kun je je huid een mini peel geven, gewoon vanuit je badkamer! Ook zit er een gratis IMAGE Skincare haarband bij, voor een ultiem spa-gevoel.

Klik hier om direct naar dit pakket te gaan.

 

Dit wordt jouw nieuwe beauty secret! Komt het niet uit om naar een Sothys specialist te gaan voor een behandeling? Jij kunt met dit mooie pakket zorgen voor een zijdezachte en stralende huid.
Dit pakket is samengesteld voor als jij jouw basis producten thuis al hebt staan van Sothys.
De inhoud van dit pakket is een oogmasker voor éénmalig gebruik (Deze is ook nog per stuk los verkrijgbaar in de webshop), een ampul voor een mega boost in de diepere huidlagen, gebaseerd op jojoba-olie, en een hydraterend masker.

Deze set bevat een stappenplan om jouw eigen behandeling te kunnen geven.

Klik hier om direct naar dit pakket te gaan.

 

Deze set is nog niet online beschikbaar.

Deze set bestaat uit 3 oogproducten waarvan er 2 dagelijks te gebruiken zijn. Maar met een beetje extra aandacht en tijd, kun je met deze producten een prachtig resultaat bereiken op jouw eigen badkamer.
Ideaal tegen wallen, rimpels/fijne lijntjes, kringen, dehydratatie en een vermoeide uitstraling.
De inhoud van dit pakket is een oogcrème, roll-on serum en een oogmasker

Deze set bevat een stappenplan om jouw eigen behandeling te kunnen geven.

Klik hier om direct naar dit pakket te gaan.