gezicht en huidverzorging

OxyGeneo / Tripollar gezichts- behandelingen

logo geneo 125x125

 

 

 

Instituut gezichts- behandelingen

logo sothys 125x125

 

 

 

Image gezichts- behandelingen

logo image 125x125

 

 

 

Klassieke gezichts- behandelingen

logo klassieke behandelingen

 

 

 

Losse gezichts- behandelingen

logo losse behandelingen 125x125

 

 

 

Bioptron behandeling

Logo Bioptron 125x125

 

 

 

TransformAge behandeling

logo tranformage 125x125

 

logo image 125x125Image gezichtsbehandelingen

 

Een behandeling op maat
Voor elk huidtype
Persoonlijk advies door onze productspecialisten

Het gaat bij IMAGE Skincare om resultaat, dat geldt voor professionele huidverjonging als voor de paramedische huidverbetering. Om het resultaat te optimaliseren wordt er samen met ons als specialist gekeken naar welke behandeling aansluit op jouw huidige wensen en behoeften.
Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. In een gesprek met ons wordt er eerst in kaart gebracht om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens wordt er een IMAGE Skincare product gekozen uit één van de lijnen die het beste bij jouw huid past.

 

 

Facialsimage facials800x500 1

 

O2 Lift™

Deze luxe behandeling van IMAGE skincare is ontwikkeld om een egale, stralende en verfriste en verjongende uitstraling te creëren.

De plantaardige stamcellen, peptiden, een hoge concentratie enzymatische botanicals en zuurstof hebben allemaal de functie om een frisse en jonge uitstraling te krijgen. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Heb je een bijzondere gelegenheid waar je wilt stralen, een trouwerij of een speciaal feestje dan is de Image O2 Lift dé behandeling voor jou.

Ormedic facial

Deze behandeling geeft een verbluffend resultaat. Het is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen door gecertificeerde plantaardige ingrediënten, met een hoog gehalte aan anti-oxidanten en essentiële oliën. Zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen. Geschikt voor alle huiden die weer in balans moeten komen, hersteld en beschermd moeten worden. Ideale voorbereiding op de OrMedic Lift Peelingbehandeling. 

Signature facial

Deze facial zal u een resultaat geven waar u versteld van zult staan. Deze behandeling doet alles: het verstevigt de huid met Retinol, verlicht de huid met anti-oxidanten van grapefruit-zaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C en verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommmer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Wat wil een huid nog meer? Ideale voorbereiding op de Signature face Lift peelingbehandeling. 

The Max facial

Deze behandeling is perfect voor de huid die aan het verouderen is. We gaan de huid aanpakken met stamcellen, retinol en vitamine C. Hierdoor krijgt de huid een mega boost en krijgt door dat het weer optimaal kan gaan werken. Ook bij deze behandeling krijgt u mega boost van hydratatie door middel van puur hyaluronzuur.

Een goede voorbereiding op de lightening lift of wrinkle lift.

Acne facial

Deze behandeling is een combinatie van een BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische (splitstende) stof dat voor exfoliatie van dode huidcellen zorgt en voor een snellere huidvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte behandeling.


Peelingsimage peeling 800x1000

 

OrMedic Lift

Een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten als papaya, ananas en pompoen die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en textuur zal ontstaan. De japanse groene thee geeft de huid een gezonde levendige teint en het co-enzym Q10 geeft de huid hydratatie. Een heerlijke geur van mango, perfect voor iedere huid, ideaal bij een geirriteerde huid, de huid die uit balans is, zwangerschap en als eerste peelingbehandeling voor jongeren met of zonder een onzuivere huid. 

Signature Face Lift

Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na één behandeling. De hoge dosis aan vitamine C dringt de huid diep binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfolieert en zacht maakt. Door de hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid verstevigen, oplichten en verfrissen.

Lightening Lift

Deze peelingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid oplichten en verstevigen. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen huidlagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelingen om de 2 weken te doen. Voor een goed resultaat is het aan te bevelen thuis de Image Skin Lightening of Bleaching serum dagelijks te gebruiken. De pigmentvlekken kunnen de eerste dagen donkerder worden, daarna zal de huid zachter zijn en de pigmentaties steeds lichter. Ideaal bij een zonbeschadigde huid en daaruit ontstane pigmentatievlekken en bij een ongelijkmatige teint. 

Wrinkle Lift

Een milde maar werkzame peeling met glycolzuur die snel de dieper gelegen huidlagen binnendringt wat zorgt voor een sterke doorbloeding en circulatie. Tijdens de behandeling voelt de huid strak en fris aan. Na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe huidcellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats om zo een jongere en gezondere huid te verkrijgen en minder rimpels. Ideaal bij huidveroudering in alle fases. 

Acne Lift

Deze peeling is een combinatie van salicylzuur en glycolzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorg ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur zorgt voor een milde verwijdering van dode huidcellen en een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. De huid kan binnen 24 uur enigszins gaan schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van dode donkere huidcellen. Dit wordt vanzelf minder. Ideaal bij een huid met acne, vette huid en verwijde poriën. 

Betalift

Deze peeling is de zware variant van de acne lift. Een geavanceerde salicylzuurbehandeling voor hardnekkige acne of een vette huid. Na deze peeling kan er behoorlijke vervelling optreden.